Thuis

Guangzhou City Ming Tian Wei Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Guangzhoustad Ming Tian Wei Machinery Co. , Ltd.

 

KOMTIOU werd gevestigd in Juli 2000 die in Guangzhou wordt gevestigd. Momenteel, bezitten wij één winkel, één pakhuis en één bureau evenals een professioneel team voor het kopen, het verkopen, verpakking, het verschepen en de naverkoopdienst.

 

Om capaciteit en talenten op te graven en te ontwikkelen, hebben wij regelmatige en onregelmatige opleiding en het delen over producten, verzending, buitenlandse handel, buitenlandse culturen, etiquette, enz. Voorts nemen wij aan tentoonstellingen en bezoekklanten in verschillende landen deel om de mededeling te doen.

 

Onze hoofdproducten zijn de vervangstukken van GraafwerktuigHydraulic, Hydraulische hoofdpomp, Schommelingsmotor, Reismotor, y van Definitieve Aandrijvingsezels, y van de Ezels van het Schommelingsapparaat, Schommelingsversnellingsbak, Reisversnellingsbak, Toestellen, Regelgevers, Afblaasklep, Ventilatormotor en andere hydraulische punten met echte en aftermarket kwaliteit. Tot nu toe, genieten onze producten van een hoge reputatie en gevoerd naar meer dan 100 landen en gebieden uit, die overal het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Afrika, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en Oceanië met zijn eigen merk „KOMTIOU uitspreiden die wijd door buitenlandse klanten worden toegejuicht.

 

In de toekomst, om onze bedrijfcultuur „uit te oefenen BETER VOOR MORGEN“, zullen wij ernaar streven om meer professionele kennis over machinesdelen te leren en onze verwerving en verkoopervaring te verhogen om klanten van betere producten en de diensten te voorzien! Wat meer, zal wij is wijden om een bredere bedrijfsruimte te ontwikkelen samen baseert op zakenrelaties op lange termijn, vriendschappelijke, wederzijds voordelige en win-win.

 

 

China Guangzhou City Ming Tian Wei Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

 

China Guangzhou City Ming Tian Wei Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Na meer dan 20 die jaar van ervaring en ontwikkeling in de industrie van bouwmachines wordt geaccumuleerd,

 

wij hangen altijd het geloof aan en het ideaal, doet slechts hoogstaand en high-end.

 

In het complexe chaotische milieu van het marktproduct, in aanwezigheid van alle aspecten van de concurrentie,

 

wij op maat gemaakte high-end OEM producten voor klanten.

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : KOMTIOU

Aantal werknemers : 10~30

Jaarlijkse omzet : 1000000-3000000

Opgericht Jaar : 2000

Export pct : 80% - 90%